Aktualno | Coface PKZ zavarovalnica d.d.

Aktualno

Aktualno

05.06.2020

Raziskava družbe Coface o plačilni disciplini podjetij na Kitajskem za leto 2020 obravnava plačilno obnašanje več kot 1.000 podjetij na Kitajskem konec leta 2019. Podatki so bili zbrani v četrtem četrtletju, kar pomeni, da številke ne upoštevajo vpliva pandemije COVID-19 na kitajsko gospodarstvo.

05.06.2020

Covid-19 je dodobra zamajal mednarodno trgovino in povzročil zastoje v dobavnih verigah, transportu, logistiki. Globalna industrija se sooča z vprašanji nadaljnje oskrbe iz Azije, alternativnih trgov ali samooskrbe. Na dogodku Tea with Reason bomo govorili o spremembah v mednarodni trgovini, transportu in logistiki, pogledali pa bomo tudi izkušnje iz Združenega kraljestva.

29.05.2020

Začetek leta 2020 je zaznamovala nenadna prekinitev svetovne trgovine, ki jo je ovirala svetovna recesija in naraščajoča negotovost

29.05.2020

Po sedmih tednih zastoja gospodarstva v Evropi in nedavnem olajšanju ukrepov v nekaterih državah napovedi kažejo, da se moramo pripraviti na težke čase. Recesija bo prizadela vse države v regiji Srednje in Vzhodne Evrope. Do zdaj dostopni podatki kažejo, da je predelovalna industrija že utrpela upad gospodarske dejavnosti, tako doma kot zunaj nje.

14.05.2020

Ponosni smo, da smo 12.5.2020 podpisali pozavarovalno pogodbo s SID banko, ki bo našim zavarovancem omogočala dodatne kapacitete za odobravanje limitov za zavarovalno kritje

 

Prava informacija je vredna več kot 100 novic

Prave informacije in koristni nasveti lahko pomembno vplivajo na razvoj vašega poslovanja. Bodite vedno na tekočem. Brezplačno se vpišite med prejemnike spletnih novic in prvi boste izvedeli o novostih, zanimivostih in o dogajanju na trgu.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
CAPTCHA

To vprašanje je namenjeno preizkusu, ali ste uporabnik ali robot.

5 + 3 =
Rešite to enostavno matematično nalogo. Npr. za 1+3 vnesite 4.

Kontakt

Davčna ulica 1 (južni vhod)
1000 Ljubljana

To prevent automated spam submissions leave this field empty.