Webinar: Covid-19 na hitro rastoče trge prinaša 3 črne labode | Coface PKZ zavarovalnica d.d.

Webinar: Covid-19 na hitro rastoče trge prinaša 3 črne labode

V tem negotovem obdobju si v skupini Coface prizadevamo ohranjati običajno raven storitev za vas, naše stranke, brokerje in partnerje ter vam še naprej zagotavljati naše informacije in strokovno znanje.

15. aprila je bil tako organiziran webinar "Covid-19 na hitro rastoče trge prinaša 3 črne labode" z govorcem Julien-om Marcilly, glavnim ekonomistom Coface.

Julien Marcilly je osvetlil gospodarske učinke epidemije Covid-19 na hitro rastočih trgih, ki se soočajo s tremi črnimi labodi: s sanitarno krizo, šokom nad cenami nafte in z begom kapitala. Webinarju je sledila seja Q&A.

Po uspešni izvedbi tega webinarja in vseh, organiziranih po različnih državah do sedaj, je naš cilj nadaljevati z izvajanjem rednih spletnih seminarjev. Še naprej se bomo trudili ažurno spremljati razvoj dogodkov in deliti z vami ključne informacije ter vam na ta način nuditi podporo v izjemni situaciji.

Vljudno vabljeni, da si ogledate prezentacijo webinarja.

Dokumenti

Prava informacija je vredna več kot 100 novic

Prave informacije in koristni nasveti lahko pomembno vplivajo na razvoj vašega poslovanja. Bodite vedno na tekočem. Brezplačno se vpišite med prejemnike spletnih novic in prvi boste izvedeli o novostih, zanimivostih in o dogajanju na trgu.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
CAPTCHA

To vprašanje je namenjeno preizkusu, ali ste uporabnik ali robot.

8 + 8 =
Rešite to enostavno matematično nalogo. Npr. za 1+3 vnesite 4.

Pogosta vprašanja

 • Kaj vključuje storitev zavarovanja terjatev?

  Storitev zavarovanja terjatev krije rizik neplačila kupcev, ki jim prodajate na odprt račun. Pri Coface PKZ zavarujete terjatve, ki nastanejo pri prodaji blaga in storitev doma ali v tujini.

  Zavarovanje krije komercialne rizike, kot so prekomerna zamuda plačil in primeri insolventnosti (stečaj, prisilna poravnava), ter nekomercialne ali politične rizike.

  Zavarovanje terjatev vključuje ocenitev bonitete kupcev, oceni sledi odločitev o višini zavarovalnega kritja za posameznega kupca. Zavarovanje terjatev vključuje tudi upravljanje teh: stalno spremljanje kupca in prilagajanje ustrezne višine limita. V primeru nastanka zavarovalnega primera vam izplačamo zavarovalnino.

 • Zakaj zavarovati terjatve? Kaj pridobimo?
  • Varovanje pred finančno izgubo zaradi neplačila,
  • povečanje vaših prihodkov in dobičkonosnosti,
  • izboljšana kreditna sposobnost vašega podjetja in s tem
  • lažji dostop do financiranja.

  Banka namreč prepozna koristi zavarovanja podjetja:

  • zmanjšanje tveganja,
  • povečanje prihodkov in dobičkonosnosti,
  • zmanjšanje stroškov preverjanja kupcev,
  • zagotavljanje visokega nivoja upravljanja tveganj ter posledično
  • izboljšanje vaše bonitete.

  Zavarovanje terjatev vam omogoča varno prodajo na odprt račun (odloženo plačilo) brez dodatnih varščin, ki bi jih sicer morali zagotoviti vaši kupci. V sklopu zavarovanja terjatev vam nudimo tudi pomoč pri reševanju težav s prekomernimi zamudami plačil (opomini, način izterjave ipd.) ter strokovno asistenco (pravni nasveti, informacije o posebnostih poslovanja različnih sektorjev na različnih trgih ipd.).

Kontakt

Davčna ulica 1 (južni vhod)
1000 Ljubljana

To prevent automated spam submissions leave this field empty.