Sklenitev | Coface PKZ zavarovalnica d.d.

Za brezskrbno poslovanje

Sklenitev zavarovanja terjatev v 3 korakih

Sklenitev

Sklenitev pogodbe o zavarovanju terjatev

Ne tvegajte, že danes si zagotovite brezskrbno poslovanje!

Zavarovanje terjatev ni samo pametna odločitev, ki jo sprejme preudaren gospodar, temveč tudi temelj varnega poslovanja in financiranja vsakega podjetja.

Postopek sklenitve zavarovanja je tako preprost, da ga opravimo v samo 3 korakih.

1. korak: izpolnitev vprašalnika

Odločili ste se, da naredite pametno potezo za svoje podjetje – zavarujete terjatve. Za začetek izpolnite Vprašalnik, kjer navedete podatke o podjetju in druge podatke, ki jih potrebujemo, da bolje spoznamo naravo vašega poslovanja. Vsebina vprašalnika ostane poslovna skrivnost. Če potrebujete pomoč pri izpolnjevanju vprašalnika, vam bomo z veseljem pomagali – pokličite nas na telefonsko številko 01 200 58 10 ali pošljite sporočilo na elektronski naslov prodaja@coface.com

2. korak: prejmite ponudbo

Zdaj je poteza na naši strani. Vaše podatke skrbno preučimo in pripravimo brezplačno ponudbo po meri vašega načina poslovanja, pri čemer upoštevamo posebnosti vašega podjetja, vaših kupcev in trgov, na katerih poslujete, pa tudi nivo in učinkovitost dosedanjega upravljanja terjatev. Če želite, da v tej fazi pregledamo tudi nekaj vaših kupcev, lahko izpolnite Zahtevek za limit. Ponudbo vam pošljemo v najkrajšem možnem času, vas pa vabimo, da prejeto ponudbo v miru pregledate.

3. korak: sklenemo pogodbo

Ko dokončno sprejmete odločitev, da je zavarovanje terjatev najboljša oblika zaščite pred tveganji v poslovnem svetu, smo veseli, da lahko postanemo vaši zvesti partnerji. S Coface PKZ sklenete letno pogodbo o zavarovanju terjatev, s tem pa izboljšate poslovanje, pridobite konkurenčne prednosti in se zaščitite pred nepredvidljivimi nevarnostmi domačih in mednarodnih poslov.

Vas zanima ponudba? Vpišite svoj e-naslov!

Kmalu vas bo kontaktiral naš strokovni svetovalec.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prava informacija je vredna več kot 100 novic

Prave informacije in koristni nasveti lahko pomembno vplivajo na razvoj vašega poslovanja. Bodite vedno na tekočem. Brezplačno se vpišite med prejemnike spletnih novic in prvi boste izvedeli o novostih, zanimivostih in o dogajanju na trgu.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
CAPTCHA

To vprašanje je namenjeno preizkusu, ali ste uporabnik ali robot.

4 + 2 =
Rešite to enostavno matematično nalogo. Npr. za 1+3 vnesite 4.

Pogosta vprašanja

 • Kaj vključuje storitev zavarovanja terjatev?

  Storitev zavarovanja terjatev krije rizik neplačila kupcev, ki jim prodajate na odprt račun. Pri Coface PKZ zavarujete terjatve, ki nastanejo pri prodaji blaga in storitev doma ali v tujini.

  Zavarovanje krije komercialne rizike, kot so prekomerna zamuda plačil in primeri insolventnosti (stečaj, prisilna poravnava), ter nekomercialne ali politične rizike.

  Zavarovanje terjatev vključuje ocenitev bonitete kupcev, oceni sledi odločitev o višini zavarovalnega kritja za posameznega kupca. Zavarovanje terjatev vključuje tudi upravljanje teh: stalno spremljanje kupca in prilagajanje ustrezne višine limita. V primeru nastanka zavarovalnega primera vam izplačamo zavarovalnino.

 • Zakaj zavarovati terjatve? Kaj pridobimo?
  • Varovanje pred finančno izgubo zaradi neplačila,
  • povečanje vaših prihodkov in dobičkonosnosti,
  • izboljšana kreditna sposobnost vašega podjetja in s tem
  • lažji dostop do financiranja.

  Banka namreč prepozna koristi zavarovanja podjetja:

  • zmanjšanje tveganja,
  • povečanje prihodkov in dobičkonosnosti,
  • zmanjšanje stroškov preverjanja kupcev,
  • zagotavljanje visokega nivoja upravljanja tveganj ter posledično
  • izboljšanje vaše bonitete.

  Zavarovanje terjatev vam omogoča varno prodajo na odprt račun (odloženo plačilo) brez dodatnih varščin, ki bi jih sicer morali zagotoviti vaši kupci. V sklopu zavarovanja terjatev vam nudimo tudi pomoč pri reševanju težav s prekomernimi zamudami plačil (opomini, način izterjave ipd.) ter strokovno asistenco (pravni nasveti, informacije o posebnostih poslovanja različnih sektorjev na različnih trgih ipd.).

Kontakt

Davčna ulica 1 (južni vhod)
1000 Ljubljana

To prevent automated spam submissions leave this field empty.